Stark

Stark er en division under DT-group, som blev stiftet som Danske Trælast i 1896. Stark har idag 95 byggemarkeder.

Stark benytter MapFleet når de distribuerer byggematerialer og andre varer til private, håndværkere og byggepladser i hele landet. Løsningen er fuldt integreret i Starks ERP-system.

Stark benytter vores udvidede adressehåndtering til at lokationsbestemme byggepladser, som ikke har nogen vejangivelse, herved navigeres chauffører altid til det korrekte sted.

Når opgaverne overføres til MapFleet web beregner systemet automatisk køretiden mellem de enkelte turkæder og de enkelte stop på hver turkæde. Når der distribueres varer og materialer med udgangspunkt i en terminal eller et depot opbygges ruterne normalt i turkæder, herved får man også information om den planlagte og faktiske tid, der bruges på terminalhåndtering.

I MapFleet er der indlagt hastighedsprofiler for forskellige køretøjskategorier – så tidsberegningerne matcher forskellige kategorier som eks. personbiler, varebiler, lastbiler og busser.

De forventede leveringstider beregnes løbende, så der automatisk korrigeres hvis det går hurtigere eller langsommere end planlagt. 15 minutter før en lastbil ankommer til en byggeplads sendes en sms til byggepladslederen, som informeres om den kommende leverance, så lederen kan være klar til at kvittere for modtagelsen og anvise hvor leverancen skal aflæsses, så snart bilen ankommer – herved spares megen unødig ventetid.

Stark benytter vores provider adgang for storkunder, herved kan de til enhver tid se status på alle planlagte og udførte opgaver.