Ruteplanlægning

Spar tid og km og få et betydeligt løft af bundlinien

Vi har brugt et tocifret millionbeløb på at udvikle og forbedre vores optimeringsalgoritme igennem de seneste 16 år og kan dokumentere, at denne er blandt de bedste og hurtigste som findes. Der opnås typisk en besparelse i kørselsomkostning på mellem 10% og 15% ved at benytte MapBooking eller MapFleet+.

Den forventede besparelse afhænger af kørselsopgaver og kørselsmængder, men erfaringsmæssigt ligger besparelsen i et spænd på 8% til 25%.

Vi har 3 løsninger.

MapBooking

MapBooking installeres på pc eller server enten inhouse eller i skyen.

MapBooking er fuldt integreret med MapFleet, så ruter og opgaver automatisk overføres til MapFleet web, hvorefter alle registreringer foretages med MapFleet APP’en. Den elektroniske ordreregistrering synkroniseres i realtid med jeres MapFleet hjemmeside og data kan samtidig synkroniseres med kontorets ERP-system eller database.

Mere information om MapBooking findes på hjemmesiden  www.mapbooking.dk.

MapFleet+

Med MapFleet+ har vi  lavet en 100% web baseret løsning indeholdende MapBooking til at planlægge ruter og MapFleet som flåde- og ordrehåndteringssystem. Det fungerer kort sagt sådan, at TetraSoft opsætter en MapBooking til at planlægge jeres ruter og installerer denne på en server i vores servercenter. Når stop uploades eller oprettes på MapFleet planlægges ruterne automatisk. Det er derfor ikke nødvendigt, at installere software på kontoret. Dette er en meget prisvenlig løsning for virksomheder med op til ca. 15 biler.

Mere information om MapFleet+ findes på hjemmesiden www.mapfleetplus.dk.

WEB Ruteberegner

Har man behov for løbende at optimere sine ruter anbefaler vi vores standard produkter i form af MapBooking eller MapFleet+. Har man kun sjældent behov for ruteberegning fordi ens ruter er meget stationære eller har man behov for meget simple ruteberegninger tilbydes nogle alternativer.

1 rute med maks. 10 stop: Vi har en hjemmeside, hvor man gratis kan beregne den optimale rutesekvens. Ruteberegningen tager ikke hensyn til kapaciteter, leveringstider, prioriteter m.v. og der kan maks. oprettes 10 stop. Med en tilhørende App kan ruternes hentes og der kan navigeres mellem stop uden indtastning af adresser. Der betales ikke abonnement.

Flere ruter og mange stop: Den gratis ruteberegner kan opgraderes til en betalingsversion, hvor man kan indtaste eller uploade regneark med op til 40 stop og få genereret ruter for en eller flere biler.

For at få adgang til denne tjeneste skal du kontakte TetraSoft.

Klik her for at bruge gratis ruteberegner