Integration

MapFleet kan integreres med alle ERP-systemer og databaser til fast lav pris

Mange MapFleet kunder har valgt en løsning, hvor MapFleet er 100% integreret med deres ERP-system eller database. Kunderne bruger selvfølgelig stadig MapFleet web, men alle data synkroniseres automatisk med ERP-systemet eller databasen.

Til brug for integrationen stiller TetraSoft en integrationskomponent til rådighed. Med integrationskomponenten kan der skabes integration mellem kunde, vare- og ordrekartotek på ganske få timers arbejde. Integrationen kan udføres af TetraSoft til fast lav pris, jeres nuværende ERP-leverandør eller af virksomeden selv.

Hvis man ikke ønsker at benytte vores integrationskomponent foregår integrationen med ftp upload/download af xml-filer.

De største udfordringer omkring integration er adressehåndtering, hvor der kan være fejl i op til 20% af de kunde- og leveringsadresser, som typisk er indtastet i ERP-systemer uden nogen form for verifikation. Til at håndtere adresser mere systematisk stille Tetrasoft en adressekomponent til rådighed, som kan inkorporeres i ERP-systemet. Adressekomponenten kan også leveres som en web-service til integration med virksomheders hjemmeside og i denne løsning kan adresse findes ud fra telefonnummer, som sparer meget indtastning.

MapFleet er bl.a. integreret med C5, Concorde, Navision, Axapta, AX, ASPECT/4, SAP, DataFlex, Oracle.

Integration kan etableres på få timer ved brug af integrationskomponent fra TetraSoft – alternativt kan det etableres med ftp upload af xml-filer.