Flådestyring

Overvågning og kontrol eller optimering af forretningen?

Rigtig mange anskaffer et flådestyringssystem for alene at overvåge og kontrollere deres vognpark og chauffører. Vi har ingen fine fornemmelser og synes ikke der er noget galt i at overvåge og kontrollere medarbejdere, som arbejder i marken – vi der sidder på kontor er jo også underlagt kolleger og chefers kontrol og overvågning. Vi synes bare, at det er på tide at komme videre og udnytte de mange andre muligheder, der er for at optimere forretningen med lidt mere avanceret flådestyring.

I sin mest simple form består flådestyring i en prik på et kort, som viser hvor en bil befinder sig pt. og med mulighed for at se tilbage på den kørte rute og de stop der har været på ruten, herudover krydret med statistik over kørste kilometer m.v.  Det er standard varen i ethvert flådestyringssystem, men vi synes, at der er mange fordele ved at få lidt mere avanceret flådestyring ind i jeres forretning til gavn for jeres bundlinie og ikke mindst jeres kunder.

TetraSoft har en del store kunder, som eksempelvis Danish Crown og Stark, men også en række mindre og mellemstore kunder. Fælles for disse kunder er, at opgaver og ordre fødes i deres ERP-system, som er integreret med MapFleet og alle ordre overføres til MapFleet uanset om de håndteres elektronisk i bilerne eller de har en “black boks” løsning. Alle registreringer fra App’en eller bokse føres tilbage til ERP-systemet, så de er tilgængelige, hvor de skal bruges til kontrol, registrering, opfølgning, fakturering, lønafregning m.v. Herved opnår man betydelige administrative lettelser. Med indbygget “track trace” og notificeringer med sms eller emails kan vi levere en kundeservice, som ikke er muligt med en “prik på et kort”.

Vi er rigtig glade for vores store kunder, fordi de sætter nogle krav, som kommer alle vores kunder til gode. Vi har på 14 år en oppetid på 100%, vi har aldrig haft et tab af data, vi har en brugergrænseflade på App og web, som det tager meget kort tid at blive fuld fortrolig med.

De store kunder sætter standarden – også for de mindre kunder – så uanset om man har 1 bil på vores løsning eller flere hundrede, så får man samme vare, kvalitet og værdi.