Temperatur logning

Er der behov for løbende at logge en eller flere temperaturer og dokumentere temperaturen både under transport og ved pålæsning og aflæsning, så er vores black boks computer en god og prisvenlig løsning.

BlackBoksProbeProduktbladblack_boks_open
Boks med 3 prober.                              Boks måler kun 3 x 7 x 6 cm

Temperaturlogning

Temperaturer registreres kontinuerligt med eksempelvis 1 minuts interval. Temperatur-logninger overføres løbende til MapFleet og alle registreringer gemmes i minimum 5 år. Udstyres boksen med en GPS antenne overføres en lokation med hver registrering og bilerne kan desuden følges 24 timer i døgnet. Med GPS oprettes der automatisk et stop, hvis bilen holder stille i mere end 1 minut og temperaturer knyttes til stoppet, sammen med oplysninger om dato, tid og adresse. Temperaturer dokumenteres 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Temperaturdokumentation

Er der behov for endnu bedre overvågning, dokumentation og kundeservice anbefales det, at benytte vores MapFleet APP sammen med black boks computeren. Man får selvfølgelig 24 timers temperatur logning fra boksen, men herudover giver MapFleet systemet bl.a. følgende i forhold til temperaturer:

– Alarm til chauffører og medarbejdere på kontoret, hvis temperatur er uden for ønsket interval.
– Temperatur kvittering til kunder, hvor temperaturen dokumenteres fra pålæsning til aflæsning.
– Kunde logon til MapFleet, hvor kunder kan få adgang til at se status og temperaturer på alle leverancer.

Herudover får man selvfølgelig alle de øvrige funktioner fra MapFleet systemet.